Over Leef(je)wijzer

ONS VERHAAL

Alles begon met een opleiding ‘Gezondheidsbegeleider’ aan de Levensschool door Bart Danneels. De praktijk was geboren. Enkele jaren bleef het daar ook bij. Mensen vonden de weg naar Leef(je)wijzer omdat ze op zoek waren naar een gezondheidsbegeleider. En dan vooral voor dieptemassage. Leef(je)wijzer was klein maar zat goed in zijn vel.

Maar stilaan borrelde er meer bij Leef(je)wijzer. Nieuwe begeleiders vonden hun weg naar ons huis en werkten mee aan nieuwe ideeën. Opleidingen aromatherapie en meester herborist door Jo Fermie aan de Europese Academie, volgden. En zo organiseerden we stilaan ook workshops en cursussen. Planden we kruidenwandelingen en webinars.

Vanuit die workshops en cursussen werd steeds vaker de vraag gesteld naar kruiden, naar faire producten, naar bio voeding, naar grondstoffen voor doe het zelvers, naar natuurlijke en eerlijke verzorgingsproducten, naar … En zo werd uiteindelijk in 2018 ook Het Natuurwinkeltje van Leef(je)wijzer geboren.

En zo blijft Leef(je)wijzer groeien. Ons huis is klein en barst wat uit zijn voegen. Maar we blijven meegroeien met de vragen van klanten. We volgen steeds nieuwe leefwijzers die ons nog dichter bij onszelf en bij de natuur brengen.

Informatie

Leef(je)wijzer, huis voor complementaire gezondheiszorg, vorming en coaching
 
Ons adres:
Streep 23, 2520 Broechem
Antwerpen, België
 

Cookies

Copyright © Leef(je)Wijzer